Nachtleven in Krakau

Krakau is een stad vol talrijke restaurants, cafés, pubs en muziekclubs, die men onmogelijk kan tellen. Bijna in elk herenhuis van de Oude Stad bevindt zich ten minste één ontspanningslokaal. Men kan zowel in een restaurant terechtkomen waar er zo goed als alle gerechten uit elk deel van de wereld geserveerd worden, als in sfeervolle clubs waar men de hele nacht kan dansen.

Oude Stad zelf en zijn omgeving behoren tot de grootste ontspanningscentra van Europa.  De meer dan 200 cafés, restaurants en clubs in de Oude Stad kunnen zelfs de meest uitgesproken smaken van zijn gasten tevreden stellen. Sinds enkele jaren worden ze overrompeld door toeristen uit de hele wereld.

De wijk Kazimierz is wat betreft de ontspanning een even belangrijk punt op de kaart van Krakau. Enkel hier vind je de meest sfeervolle en cultvolle lokalen van Krakau. Dankzij de buitengewone architectuur van deze wijk en een brede waaier aan ontspanningsactiviteiten, is Kazimierz een even aantrekkelijk plaats als Oude Stad om vrije tijd te besteden. Tot ziens in Krakau!


Uitgekozen clubs, ontspanningslokalen in Krakau

Taboo Club
Soort: Club
Ligging: ul. Floriañska 33 (Oude Stad)

Tel: (+48) 696-57-73-20
URL: http://www.tabooclub.pl/
Openingsuren: 20 - 6

Taboo Club is de grootste discotheek in het centrum van Krakau. Deze chique plaats met professionele dansers en service garandeert geavanceerde ervaring op het hoogste niveau. Onze locatie in de oude stad en het historische centrum van de stad zorgt voor een gemakkelijke toegang. Onze volledig uitgeruste bar, ervaren personeel en hete danseressen, gecombineerd met een interessant interieur creëren een nieuwe en unieke kwaliteit op de kaart van Krakau. Wij bieden: go-go dance, striptease, drinken bar, zes VIP-kamers, paaldansen, vrijgezellenfeesten, meisjes voor een gesprek.
Wij nodigen u uit om te komen en uit te checken nachtclub door uzelf.

Taboo Gentlemen's Club Szewska
Soort: Club
Ligging: ul. Szewska 21, Old Town

Tel: (+48) 789 248 648
URL: http://www.tabooclub.pl
Openingsuren: 20 - 6


Taboo Gentlemen's Club Szewska is een nieuwe nachtclub voor de heren op de kaart van Krakau. Een stijlvolle plek met professionele dansers staan ??garant voor een verfijnde ervaring op het hoogste niveau.

Wij bieden:
* Go-go, * striptease, * drink bar, * 4 VIP-kamers, * Pole Dance, * vrijgezellenfeestjes, * de beste erotische show in Krakau.

Alchemia
Soort: Club
Ligging: Estery 5 (Kazimierz)

Tel: (+4812) 4212200
URL: www.alchemia.com.pl
Openingsuren: 10 - 5

Waarzeggers leerden hun vak in Kazimierz, de oude joodse wijk. Hun huizen waren zeer in trek en stonden altijd vol van naïeve mensen. Alchemia maakt gedeeltelijk gebruik van deze bijgelovigheid, als van de magie van deze plaats. Eens je Alchemia bezoekt, word je er meteen verliefd op. Op warme zomerdagen komen de klanten voor de club bijeen.

Baraka
Soort: Pub
Ligging: Plac Nowy 17 (Kazimierz)
Music style: Dance/House/Techno/Broken Beats

URL: www.baraka.pl
Openingsuren: 9 - tot de laatste gast

In de namiddag lijkt deze plek rustig te slapen. ’s Nachts wordt deze pub één van de meest luidruchtige pubs van Kazimierz. Alcohol is hier niet te duur en de muziek is goed. De vriendelijke barmannen en Dj’s zorgen voor een aangename sfeer. Men kan hier meer dan 20 soorten thee uitproberen.
 
Cocon
Soort: Club
Ligging: Gazowa 21 (Kazimierz)

Tel: (+48) 501350665
URL: www.klub-cocon.pl
Openingsuren: 20 - 5

Wij bieden twee dansvloeren aan, fantastische muziek, drie bars met een enorme waaier aan coctails, drinks en verschillende soorten bier, airco in de hoofdzaal, moderne geluidsinstallatie, lichteffecten, een tuin onder een oude boom, comfortabele loges, veel knusse hoekjes en plaatsen om comfortabel te zitten en met kennissen te ontmoeten.
 
Frantic
Soort: Club
Ligging: Szewska 4 (Oude Stad)

Address: Tel: (+48 12) 4230483
URL: www.frantic.pl
Openingsuren: 18 - 4

In de kelderruimtes: loges, zachte sofa’s en fauteuils. Op de begane grond - chillout room en één van de drie bars. Beneden in de club bevinden zich twee dansvloeren waar Dj’s op spelen. In de grotere zaal spelen vier residenten dagelijks verschillende soorten housemuziek. In weekends hebben hier feestjes plaats met Dj’s die uit verschillende steden van Polen komen.
 
Jazz Rock
Soort: Club
Ligging: Slawkowska 12 (Oude Stad)

Tel: +48 (12) 4221988
URL: www.jazzrockcafe.pl
Openingsuren: 17 - 4

De nachtelijke rockotheeks van 23 uur tot maar liefst 3 uur ’s nachts, elke dag behalve op maandag. De laatste 9 jaar verbrandden de studenten hun energie in Jazz Rock. Het wordt echter aanbevolen om je kostbare bezittingen thuis achter te laten. De wanden zijn bedekt met metaal. Jazz Rock is net een menselijke bom in een metalen omhulsel.
 
Night Klub 66
Soort: GoGo Club
Ligging: 29 Listopada 165 (Outer Cracow)
 
Tel: (+4812) 4181650
URL: www.nightKlub66.pl
Openingsuren: 21 - tot de laatste gast

Eén van de weinig plaatsen in Krakau waar men de avond (veilig en op een beschaafde manier) met goede muziek en prachtige meisjes kan doorbrengen.De club word bewaakt door bewakingspersoneel. De club is gesitueerd in een ruimtelijke plaats.

Pod Jaszczurami
Soort: Club
Ligging: Main Square 8 (Oude Stad)

Address: Tel: (+4812) 4127540
URL: www.podjaszczurami.pl
Openingsuren: 10 - tot de laatste gast

Dit is één van de belangrijkste studentenclubs in Krakau. Het heeft iets weg van een gotisch interieur. De feestkalender is zowel ter plaatse als op andere plaatsen in Krakau verkrijgbaar. Veel politieke evenementen (ontmoetingen met belangrijke politici), concerten, publieke debatten, theatervoorstellingen, cinema, poëziewedstrijden... en dit alles op één plaats.
 
Prestige GoGo
Soort: Night Club
Ligging: Zwierzyniecka 50 (Outer Cracow) 
 
Tel: (+48 12) 4225392
URL: www.gogoprestige.pl
Openingsuren: 20 - 4

De nachtclub Prestige GoGo biedt een exclusief interieur aan alsook een show uitgevoerd door exotische danseressen. Aangename en intieme sfeer wordt verzekerd door het bewakingspersoneel. Er bestaat ook een mogelijkheid om privé-feestjes te organiseren zoals bv. vrijgezellenavonden.
 
U Louisa
Soort: Jazz Klub
Ligging: Main Square 13 (Oude Stad)

Tel: (+4812) 4218092
URL: www.ulouisa.com
Openingsuren: 11 - tot de laatste gast

Het is een jazzclub en een internetcafé in één. Je kunt er op het internet surfen zoals bij je thuis. De pub werd onlangs gerenoveerd met een indrukwekkend resultaat! Veel culturele evenementen zoals fototentoonstellingen (uit landen die de eigenaar en vrienden hebben bezocht), concerten, publieke debatten hebben hier plaats. Ga ernaartoe en ervaar het zelf!

Gids voor KrakauAccommodatie zoeken

De Koninklijke Weg - De beroemdste monumenten van Krakau
Kazimierz: Route langs de joodse monumenten
Nowa Huta - de vergeten wijk
In de sporen van Johannes Paulus II
Route langs de Geschiedenis van Podgorze
 
Nachtleven in Krakau
De uitgekozen restaurants in Krakau
Het weer in Krakau
 
Johannes Paulus II Luchthaven Balice in Krakau
Vluchten vanuit en naar Krakau
Busstation en treinstation PKS / PKP
Tickets - waar verkrijgbaar en de prijzen
Wij tonen u de beste plaatsen om te verblijven
Met onze ervaring en lokale kennis
Releasedatum: 
Aantal nachten: 
   Aantal personen: 
Locatie Afstand: 
di
Speciale Prijs: 
EUR per kamer per nacht
    hostel  b&b/hotel**  serv. apartments       hotel*****
       pensioen        hotel***    hotel****   lux. apartments
Sinds 2005 vonden we accommodatie voor 41291 personen

Aanbevolen hotels, pensions, appartementen in Krakau

  No results found

Nowoczensne projekty domów